Locale Altele
Duminica, 5 Mai 2024
Dum, 5 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss și Mister„Vasile Goldiș“
Ioana Gavrău  - Sambata, 22 Ianuarie 2011
Fete frumoase, băieți arătoși și multă distracție. Sute de studenți și-au susținut vineri favoriții la concursul de Miss și Mister Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ Arad, Filiala Satu Mare. Șase fete și șase băieți au avut de demonstrat juriului că merită să fie desemnați cei mai frumoși boboci.


Seara studențească, așa cum au numit-o organizatorii, a avut loc la clubul Insomnia, iar petrecerea a început după orele 22.00. Show-ul a fost prezentat de Ovidiu Chilințan și modelul internațional Oana Țimerman.








Cei 12 concurenți au avut de trecut două probe, ținuta de zi și cea de seară, însă au întâmpinat mici dificultăți la proba la care trebuiau să compună din patru cuvinte care nu avea nicio legătură o declarație de despărțire.


Între probe, atmosfera a fost întreținută de trupa de dans Backstage Dance School, care a prezentat mai multe stiluri de dans.



Rezultat mult așteptat

Deliberarea a durat nu mai puțin de 30 de minute, juriul neputându-se decide asupra câștigătorilor. În timp ce Dj-ul clubului Insomnia încingea atmosfera, premiile se pregăteau.
 






Pe locul al III s-au clasat tinerii Marta Mezei și Răzvan Crișan.


Locul al doilea a fost obținut de Andrada Aciu și Iacob Mașica.


Titlul de Miss Universitatea de Vest „Vasile Goldiș“ Arad, Filiala Satu Mare a fost obținut de Adelina Bondre, iar titlu de Mister i-a fost atribuit lui Romeo Fărcaș.



Studenții s-au chefuit până dimineața.
4681 vizite
Distribuie pe